Hlavní obsah

Serena Williamsová šokovala kozačkami

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Když Serena Williamsová vstoupila před střetnutím se Sandrou Kleinovou na kurt newyorského Stadionu Arthura Ashe, vyvolala nemalou senzaci. Ani v nejmenším totiž nepřipomínala sladká děvčátka v bílém, jak se kdysi slušelo na vyznavačky tohoto sportu lepší společnosti. Dokonce prý působila dojmem, že se rozhodla ucházet o místo v sadomasochistickém salónu.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

V kategorii malých obcí do 1 000 obyvatel si nejlépe vedla Modrava.

Článek

Místo obvyklé lehké sportovní obuvi s plochou podrážkou, předepsané pro bílý sport, si oblékla lesklé černé boty po kolena, denimovou minisukni, černý top a blyštivé náušnice.

"Co měla Serena na sobě? Snažila jsem se na to nekoukat," přiznala po utkání Sandra Kleinová, která v utkání uhrála pouhé čtyři gamy. Možná byla vzhledem protivnice deprimovaná.

Serena si věří

Těsně před prvním míčem se však černá tenistka přezula. Tedy přesněji, odepnula si část bot od kotníků nahoru.

"Mohla bych si je nechat, kdybych chtěla. Objevily se fámy, že mi tyhle boty vedení turnaje zakázalo. Ale oni mě úplně podpořili, abych se takhle oblékla. Vlastně ten vršek od kotníků výš je jen z lehké látky a slouží mi k tomu, abych si rozehřála svaly." "Porušila jste zaběhlé zvyky," řekl jí jistý novinář.

"Myslím, že tím reprezentuji všechny ženy, které si věří. Nejde o to, jak vypadáte, důležité je, jestli si věříte," odpověděla mu černá tenistka.

Lze předpokládat, že podobný názor zastává i nejmenovaná delegátka nedávného sjezdu amerických republikánů, která se i v parném létě dostavila na nominační sezení své strany v kozačkách vyzdobených tak, aby i jimi deklarovala podporu Georgi Bushovi.

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám