Hlavní obsah

Obéznímu bíglovi nejsou pod břichem ani vidět nohy

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obézního bígla Wolfganga se ujali noví páníčci, kteří se pokouší zvíře, které váží čtyřikrát více, než by se na jeho rasu slušelo, donutit zhubnout za pomoci vydatného tréninku a přísné diety.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obézní bígl Wolfgang prochází odtučňovací kúrouVideo: AP

 
Článek

Wolfgang váží 40 kilo, je tak mohutný, že se mu pod boky skryjí i nohy.

Od května má nové páníčky a zahájil odtučňovací kúru. Ta se skládá z vydatného tréninku a razantní diety, založené na pár kouscích krůty a zelenině.

Advokáti Chad Schatz a Erin McManisová z Phoenixu v Kalifornii, kteří se bígla Wolfganga ujali, věří, že se jim zvíře podaří zachránit.

S obézními psy už mají zkušenosti 

„Wolfgang má problémy se štítnou žlázou a bere na tuto nemoc prášky,“ vysvětlila McManisová a dodala: „O jeho bývalých majitelích nevíme nic, ale vypadal takto zřejmě už v době, kdy skončil v útulku.“

„Jsme si jisti, že Wolfgang zhubne a bude vážit zhruba těch 11 kilo, jak má,“ věří jeho nová panička. Je si však vědoma, že tento proces může klidně trvat i déle než rok.

S překrmenými psy totiž mají noví Wolfgangovi majitelé už své zkušenosti. „Už dříve jsme si vzali psa, který vážil 30 kg a nyní má 10, takže víme, co to znamená,“ ujistila McManisová.

Reklama

Výběr článků

Načítám