Hlavní obsah

Američance ukradli domov. Díky lidské pomoci byl za pět dní zpět

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Saint Louis

Kampaň na sociálních sítích pomohla Američance Meghan Panuové vrátit se do jejího mobilního domova. Před několika dni jí byl ve městě Saint Louis ve státě Missouri odcizen netypický domov na kolečkách. Sdílení však zabralo, a tak se Panuová může na Vánoce vrátit do svého přístřešku, který na videu zveřejnila agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Američance ukradli její dům, byl na kolečkáchVideo: Reuters

 
Článek

Žena si domov, který má sice kolečka, přesto nikdy nebyl plánovaný jako pojízdný, postavila s pomocí kamarádů v rámci projektu na univerzitě. Dům, který stál na materiálu přibližně 20 tisíc dolarů (asi 450 tisíc korun), byl odcizen během minulého víkendu.

Panuová, jež vystudovala environmentální studia, má podle jejich slov k domu citovou vazbu a rozhodla se zapojit do pátrání i lidi na sociálních sítích. A povedlo se. Kancelář šerifa obdržela tip, že dům byl viděn zhruba 40 mil (asi 65 kilometrů) za městem. Ten se ukázal jako správný.

Žena tak bude moci Vánoce strávit zpátky ve svém obydlí. Místní lidé vypátrání domu označují za „vánoční zázrak“ a Panuové dokonce nabídli zdarma odtažení dřevěného přístřešku zpět na místo. „Chtěla bych všem moc poděkovat za podporu, kterou jsem cítila v zádech,“ dodala šťastná žena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám