Hlavní obsah

Halloweenský kostým se ženě vymknul z rukou. Od umělých zubů jí pomáhal lékař

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na uplynulý Halloween Anna Tewová z Alabamy jen tak nezapomene. Svůj strašidelný kostým totiž chtěla vyšperkovat umělými tesáky, ty se jí ale přilepily k zubům tak silně, že jí od nich musel dopomoct lékař, píše server Ladbible.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Upírské tesáky za tři dolary měly zřejmě extra silné lepidlo. Ženě nešly sundat a způsobovaly jí velké bolesti, proto se v noci rozhodla vypravit na pohotovost. „Snažila jsem si je sundat, ale byly hrozně natěsno. Zkoušela jsem to stále dokola a dokola, ale nešlo to, tak jsem šla k lékaři,“ uvedla žena.

I zubaři daly tesáky pořádně zabrat, bál se totiž, aby ženě nepoškodil její vlastní chrup. „Váš přirozený stav zubů a dásní může občas způsobit, že se tyhle umělé zuby přilepí a zaseknou,“ uvedl ošetřující lékař. Pro Tewovou to prý byla dostatečná lekce, aby nic podobného už nikdy neudělala.

Podobné situace při tom nejsou vůbec neobvyklé, letos se jedna taková přihodila i na opačné straně zeměkoule Ruby Richesové z Nového Zélandu. Ta si umělé tesáky navíc vyrobila doma a rovněž se jí zasekly. Pokoušela si je sundat lžičkami a roztavit horkým čajem, kterým se akorát opařila. „Vyšilovala jsem, říkala jsem si, zda už budu takhle zohyzděná navždy.”

Její zubař jí naštěstí dokázal pomoci, i když byl celý zákrok podle ženy extrémně bolestivý. Richesová se ale zřejmě poučit nehodlá, protože se lékaře ptala, jak příště vyrobit lepší tesáky. Ten jí ale řekl, že by podobné věci už raději zkoušet neměla.

Reklama

Výběr článků

Načítám