Hlavní obsah

Nejošklivějším psem světa se stala fenka anglického buldoka Zsa Zsa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titul nejošklivějšího psa letošního roku má právo nosit devítiletá fenka anglického buldoka Zsa Zsa, která vyhrála tradiční soutěž pořádanou obdivovateli nevzhledných psích jedinců. Majitelka vítězného psa se může těšit na odměnu ve výši 1500 dolarů (33 000 korun).

Foto: Profimedia.cz

Vítězná fenka Zsa Zsa

Článek

Pes s nepřehlédnutelnou spodní čelistí a jazykem věčně plandajícím k zemi uspěl v konkurenci dalších bizarně vyhlížejících domácích šelem během sobotního klání v kalifornském městě Petaluma.

Foto: Profimedia.cz

Jeden z účastníků soutěže, pekinéz Wild Thang

Foto: Profimedia.cz

I čínský chocholatý pes Rascal Deux skončil v poli poražených.

Porotci vybírali vítěze mezi psy, z nichž někteří bodovali nebývale prověšenou kůží, jiní zcela holým tělem a další zase křivými zuby. Věčně slintající Zsa Zsa však k radosti své majitelky, která měla její portrét vyobrazený na triku, všechny předčila.

Foto: Profimedia.cz

Vítězka Zsa Zsa se svou hrdou majitelkou

Soutěž o nejošklivějšího psa se v Kalifornii pořádá každoročně už téměř třicet let. Zsa Zsa titul převzala po loňské vítězce, kterou byla mohutná fena neapolského mastina Martha vážící 57 kilogramů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám