Hlavní obsah

Žena zdemolovala luxusní auto doslova minuty po jeho zapůjčení

Novinky, mšv

Pronájem auta s sebou vždy nese jisté obavy. Ale skutečně smolný den měla Číňanka, která si půjčila luxusní Ferrari. Jen po několika minutách se jí totiž řízení vymklo z rukou, dostala smyk a nabourala do protijedoucího BMW. Své půjčené auto, které stojí v přepočtu přes 11 miliónů korun zcela zdemolovala, napsal server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ferrari 458 (ilustrační foto)

Článek

Žena měla z půjčeného sporťáku takovou radost, že si v něm nejprve natočila krátké video. „Poprvé řídím Ferrari, je to opravdu ten nejkrásnější pocit,“ uvedla v něm. Její nadšení ale nevydržela dlouho. Na jedné z rušných silnic čínského města Wen-ling se jí řízení vymklo z rukou, nabourala a zdemolovala celý předek auta. Nešťastnou situaci zachytily i dopravní kamery.

Při nehodě se nikomu nic nestalo. Tedy kromě auta — škoda na něm byla vyčíslena na polovinu jeho hodnoty. Není známo, zda byla žena pro podobné případy pojištěná a zda bude schopná opravu sporťáku zaplatit.

Nad možnými příčinami nehody začali vášnivě diskutovat uživatelé čínských sociálních sítí. Jeden z nich v nadsázce také napsal, že Ferrari jsou příšerně zkonstruovaná auta, proto by si žádné nekoupil.

Reklama

Výběr článků

Načítám