Hlavní obsah

Do auta se medvěd ještě dostal, ven už nemohl. Vyřešila to jediná rána

Novinky, tcs

Nesnáze, do kterých se u kalifornského jezera Tahoe dostal medvěd hledající něco k snědku, musel za huňáče vyřešit až přivolaný zástupce šerifa okresu Placer County Dave Lade. Medvěd se při svém pátrání dostal do zaparkovaného auta, z něj už ale nemohl ven. Zástupce vše vyřešil jedinou dobře mířenou ranou.

BEZ KOMENTÁŘE: Policista vysvobodil medvěda, který se sám uvěznil v autěVideo: Placer County Sheriff's Office

 
Článek

Video z neobvyklé záchranné operace zveřejnil úřad šerifa okresu Placer County ve středu. Medvěd si nejspíše otevřel nezamčené dveře zaparkovaného Subaru Outback, tvrdí úřad šerifa.

Do auta ho přilákalo jídlo, které v něm majitel vozu nechal. Během svého pátrání po dobrotách ale medvěd zdemoloval vnitřek vozu tak, že žádné z dveří nešly otevřít. „Bylo rozhodnuto, že nejbezpečnějším způsobem, jak medvěda dostat z auta, je rozbít okénko,“ stojí na stránkách úřadu šerifa.

Nejstatečnějším se ukázal zástupce šerifa Dave Lade, který se k okénku přiblížil a jediným úderem ho rozbil. Pak se rychle klidil z cesty medvědovi, který se okamžitě vysoukal okénkem ven. Nikdo nebyl při osvobozovací akci zraněn.

BEZ KOMENTÁŘE: Medvěd vyskočil z kufru autaVideo: Jefferson County Sheriff's Office

Před dvěma lety museli podobný případ řešit policisté v coloradském Jefferson county. V tomto případě stačilo pouze otevřít zabouchnutý kufr auta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám