Hlavní obsah

Rod Stewart strávil noc s transvestitou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Rocker Rod Stewart se přiznal, že měl jednou milostnou zkušenost s transvestitou. V Austrálii si z jednoho baru odvedl na hotel přitažlivou ženu a začal se s ní oddávat milostným hrátkám. Kdyby v kritické chvíli nezjistil, že dotyčná má penis, patřila by prý bezesporu mezi jeho největší postelové krásky.

Článek

Tehdy to byl pro Stewarta šok, dnes se na vše dívá s humorem. "Byli jsme všichni v baru a taky tam byla jedna neodolatelná holubička. Říkal jsem si, proč se, sakra, žádný chlap k té krásce nemá?" vyprávěl Rod svůj nevšední zážitek.

Narazil na kus masa s cibulemi

"Tak jsem ji vzal s sebou na hotel, položil své ruce dolů, abych ji rozdráždil, a tam na mě čekala flákota pořádného masa a dvě cibule."

"Myslím, že jsem to vzal docela v pohodě a zachoval se dobře. Řekl jsem, koukej, já jdu spát, ty si lehneš sem na kraj a ráno vypadneš," zhodnotil Rod Stewart své chování jako velké gentlemanské gesto.

Nikdy jindy se prý s ničím podobným nesetkal, ale má pro takové lidi pochopení.

Reklama

Související články

Rod Stewart odmítá platit alimenty

Odbourání zákonů, podle nichž musí rozvedený muž platit výživné bývalé partnerce a přispívat na výchovu potomků, si chce vytrucovat osmapadesátiletá britská...

Rod Stewart vyráží na večírky v bačkorách

Proslulý zpěvák Rod Stewart se na slavnostní párty obvykle vydává v obyčejných bačkorách či pantoflích na nohou. Považuje je totiž za pohodlnější než značkovou...

Rod Stewart do chomoutu nespěchá

Zdálo by se, že Rodu Stewartovi ke spokojenosti nic nechybí. Ačkoli se mu blíží šedesátka, měl hned dvě alba mezi nejprodávanější dvacítkou, peníze...

Výběr článků

Načítám