Hlavní obsah

Rod Stewart odmítá platit alimenty

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Odbourání zákonů, podle nichž musí rozvedený muž platit výživné bývalé partnerce a přispívat na výchovu potomků, si chce vytrucovat osmapadesátiletá britská rocková legenda Rod Stewart. Na zpěvákovy snahy paradoxně doplácí především jeho nejnovější přítelkyně, jednatřicetletá modelka Penny Lancasterová.

Foto: Dětský svět

Veselé motivy brzy pokryjí zdi v dětském koutku.

Článek

Na opakované dotazy reportérů, kdy už se konečně s Penny ožení a počne s ní dítě, Rod totiž stereotypně odpovídá, že teprve tehdy, až budou zákony upraveny ve prospěch rozvedených mužů tak, aby byli zbaveni alimentačních povinností.

"Přestože mě Rachel opustila před čtyřmi lety, stále jí musím přispívat na živobytí. To není fair," postěžoval si tisku na adresu své bývalé manželky Rachel Hunterové. Stewart musí poskytovat finanční podporu dohromady třem ženám na výchovu pěti synů a dcer, které s nimi zplodil.

Vztah skřípe

"Starat se o dosavadní potomstvo mě tak stojí spoustu energie a hlavně peněz," trpce si naříká Stewart, který patří mezi desítku nejlépe placených hudebníků světa, a jehož jmění činí slušnou řádku milionů liber šterlinků.

Penny Lancasterová, která by ráda vyměnila svět modelingu za snubní prsten a touží po slastech a strastech mateřství, považuje partnerovy výroky za záminku, jak uniknout dalšímu manželství. Hrozí mu rozchodem a naznačuje, že v posteli Rod za mnoho nestojí. "Dobrého milence nedělá frekvence styků, ale jejich kvalita," brání se rocker nařčení a nepřímo tak přiznává, že v jejich vztahu to začíná nepříjemně skřípat.

Reklama

Výběr článků

Načítám