Hlavní obsah

Rod Stewart vyráží na večírky v bačkorách

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Proslulý zpěvák Rod Stewart se na slavnostní párty obvykle vydává v obyčejných bačkorách či pantoflích na nohou. Považuje je totiž za pohodlnější než značkovou koženou obuv. Navíc svůj zvyk vůbec nepovažuje za zvláštní.

Foto: Petr Mráček

Vernisáž obrazů Michaely Žemličkové

Článek

"Když se jde člověk bavit, musí se cítit co nejpohodlněji. Pro mě jsou pohodlí bačkory," vysvětlil zpěvák s úsměvem.

Podle britského deníku The Daily Mail se Rod na večírky nedostavuje v otrhaných bačkorách po dědečkovi. Navrhuje mu je prý módní mág Ralph Lauren.

Pantofle s monogramem

Devětapadesátiletá pěvecká legenda se na nedávnou párty v londýnském jazzovém baru Mayfair ukázala v pantoflích, na nichž se skvěl dokonce návrhářův monogram.  

"Vzal si pantofle, protože je mu v nich pohodlně," potvrdili zpěvákovi přátelé.

"Rod chodí v bačkorách prakticky neustále. Jen málokdy se člověku poštěstí vidět ho v normálních botách. Kdyby mohl, vzal by si je ke smokinku nebo v nich sportoval, " dodala dvaatřicetiletá Rodova přítelkyně Penny Lancasterová.

Reklama

Související články

Rod Stewart odmítá platit alimenty

Odbourání zákonů, podle nichž musí rozvedený muž platit výživné bývalé partnerce a přispívat na výchovu potomků, si chce vytrucovat osmapadesátiletá britská...

Výběr článků

Načítám