Hlavní obsah

Vrána ukradla ženě platební kartu přímo z automatu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tokio

V ptačí říši se většinou za zlodějky považují straky. Jak se ale zdá, vrány jim nemají co vyčítat. Nebo alespoň jedna, kterou natočili v tokijském metru, jak ukradla cestující z automatu na jízdenky platební kartu. Na střechách nedalekých budov pak prý objevili spousty dalších karet, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Vrána zlodějka ukradla ženě kartu z automatu na jízdenkyVideo: Reuters

 
Článek

Záběry pořídila pasažérka ve stanici metra Kinshicho. Na nich je vidět, jak pták poskakuje po řadě automatů na lístky a zobákem kliká na monitory. V okamžiku, kdy z vedlejšího stroje zrovna jedné z cestujících vyjela platební karta, vrána se jí okamžitě zmocnila. Její majitelka jen bezmocně přihlížela.

Tamní média informovala, že se nejedná o ojedinělý případ. Na střechách okolních budov patřících k autobusovému nádraží prý bylo nalezeno množství jiných ukradených karet. Na další lup se ale zřejmě zlodějka už nevypraví. Muž žijící nedaleko stanice ji prý chytil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám