Hlavní obsah

Pes nesplnil úkol, při vloupání do domu spokojeně vrtěl ocasem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkým strašákem zlodějů jsou zpravidla psi, kteří zodpovědně hlídají domy svých majitelů. Existují však i takoví, kteří takového nezvaného návštěvníka uvítají. Mezi ně patří i pes, jenž začátkem května během vloupání zloděje do domu v East Miltonu v americkém Massachusetts nadšeně vrtěl ocasem.

BEZ KOMENTÁŘE: Pes totálně pochybil a na zloděje nebral žádný ohledVideo: Milton Police Department 

 
Článek

Neznámý muž, kterého zachytily bezpečnostní kamery, se do domu dostal zadním vchodem. Na záběrech je vidět, jak nejprve klepal na dveře, aby se ujistil, zda nikdo není doma, a teprve poté vstoupil dovnitř.

Černý pes středně velkého vzrůstu se ani trochu neobtěžoval, aby lupiči v jeho nekalých úmyslech zabránil. Uvnitř domu ho následoval a spokojeně u toho kroutil ocasem. Po chvíli ho navíc zloděj přestal zajímat a otevřenými dveřmi odběhl ven.

Zloděj si poté patrně všiml, že jsou v domě kamery, a tak po krátké době se zakrytým obličejem odešel. Zda z domu něco odcizil, není zřejmé.

Muž před opuštěním domu stihl zvíře přivolat zpátky dovnitř, aby se nezatoulalo.

Policie po pachateli vloupání stále pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám