Hlavní obsah

Královská svatba: Nervózní Harry, klidná Meghan

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Občas si toho během královské svatby nešlo nevšimnout. Meghan byla naprosto klidná, přirozená a sebevědomá. Harry, který je na rozdíl od ní na podobné akce zvyklý, byl naopak místy nervózní, ačkoliv to samozřejmě vzhledem k tíze okamžiku lze pochopit. Všimli si toho i odborníci na řeč těla.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Harry si po příjezdu upravoval rukavice a mačkal ruceVideo: Reuters

 
Článek

Stanice Sky News si pozvala i odborníka na odezírání ze rtů, který si všiml, jak se v kapli při čekání na nevěstu Harry nervózně ptal Williama: „Už je tu?“

Judi Jamesová, která se věnuje řeči těla, poznamenala, že při příjezdu na hrad Windsor si Harry opakovaně vytahoval rukavice a mačkal ruce, což kontrastovalo s klidem prince Williama, který ho doprovázel. A ještě více to bylo znát ve srovnání s Meghan.

Foto: ČTK/AP

Meghan měla dlouhou chvíli svou ruku na té Harryho.

„Meghan byla naprosto úžasná. Když šla uličkou, tak jsem se dívala po sebemenším náznaku potlačované úzkosti nebo nervozity. A vůbec nic se neobjevilo,“ uvedla pro Sky News Jamesová.

Podle ní Meghan Harryho během obřadu uklidňovala a působila jako jeho klidná síla. Příkladem prý je poměrně dlouhá doba, po kterou měla svou ruku položenou na té Harryho.

„Bylo poměrně nezvyklé takto Harryho vidět, protože většinou je to on, kdo je na královských akcích vtipálkem a rozesmává ostatní. Tady ho to možná vykolejilo trochu víc, než čekal,“ dodala.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Harry a Meghan si vyměnili prstýnky, jsou z nich manželéVideo: Reuters

Našly se však i humorné momenty. Odborník na odezírání ze rtů zjistil, že spisovatel a food kritik Tom Parker Bowles při příchodu ke kapli řekl svému doprovodu: „Dnes nemám kocovinu, to je opravdu fajn.“

Reklama

Související témata:

Související články

Účet za královskou svatbu? Téměř miliarda

V sobotu se na hradě Windsor západně od Londýna koná svatba prince Harryho a americké herečky Meghan Markleové, z níž Novinky nabídnou živý přenos. Rozebírá se...

Princ Harry a Meghan Markleová se stali manželi

Spojené království zažívá velkou slávu, princ Harry se oženil. Jeho manželkou se stala americká herečka Meghan Markleová. Obřad proběhl v kapli svatého Jiří na...

Výběr článků

Načítám