Hlavní obsah

Tříletý chlapec uklouzl a spadl ze 45metrového vodopádu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské štěstí měl v neděli tříletý chlapec, jenž spadl z vodopádu Pistyll Rhaeadr nacházejícího se nedaleko velšské vesnice Llanrhaeadr. Navzdory tomu, že dopadl do zhruba půlmetrové hloubky, vyvázl pouze s lehkým zraněním. Podobně skončila i jeho teta, která se ho snažila zachytit, ale uklouzla. V pádu ze stejné výšky jí zabránil strom, píše Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Vodopád Pistyll Rhaeadr

Článek

Batole, které navštívilo vrchol vodopádu se svou tetou, podle svědků uklouzlo a spadlo z 45metrové výšky do jezírka se zhruba 60centimetrovou hloubkou. Jeden z mužů ihned skočil za ním a z vody ho vytáhl.

Majitel přilehlé restaurace Pistyll Rhaeadr Restaurant and Tearooms Phil Facey prozradil, že teta dítěte se snažila chlapce zachytit, ale uklouzla a málem spadla ze stejné výšky.

Naštěstí však dopadla na strom nacházející se zhruba tři a půl metru od vrcholu vodopádu, odkud byla následně vyproštěna.

„Upřímně si myslím, že se v neděli stalo něco zvláštního. Je zázrak, že oba přežili. Chlapce na místě zkontrolovali přivolaní lékaři, ale kromě několika škrábanců na tváři byl v pořádku,“ svěřil se Facey.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám