Hlavní obsah

Rybáři spadl do moře mobil, po dvou dnech ho prý na stejném místě chytil na háček

Když Charliemu Gee spadl minulý pátek při rybaření v australském Sydney mobilní telefon do moře, myslel si, že už ho nikdy neuvidí. O dva dny později se však vydal rybařit na stejné místo a ztracený mobil jako zázrakem chytil na háček. Ačkoliv byl přístroj zničený, paměťová karta, na které měl spoustu fotek, fungovala, napsal deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Australan byl naštvaný, když mu telefon vyklouzl z ruky a skončil ve vodě. „Měl jsem v něm všechny fotografie a spoustu dalších důležitých věcí. Pokazil jsem si tím celý víkend,“ přiznal Daily Mailu Gee.

„Dokonce jsem se ptal v přístavu, jestli by se po něm nemohl některý z potápěčů podívat. Zasmáli se tomu a řekli, ať na to zapomenu,“ dodal.

„O dva dny později se mě kamarád zeptal, jestli nechci jet opět rybařit. Moc jsem toho ten den nechytil. Krátce po jednom nahození jsem ale něco ucítil. Věděl jsem, že to není ryba, myslel jsem si ale, že se do háčku zahákla mořská řasa,“ prozradil.

Když zjistil, že se jedná o jeho ztracený mobilní telefon, nevěřil svým očím. S nevšedním úlovkem se vyfotil a s příhodou se svěřil na sociálních sítích. Řada komentujících ho na Facebooku vybízela, aby štěstí využil a okamžitě si koupil tiket v loterii.

Ačkoliv mobilní telefon nefungoval, paměťová karta vyvázla z dvoudenního výletu v mořském světě bez újmy. „Paměťová karta funguje, takže mám všechny fotky zase zpátky,“ uzavřel Gee.

Zda k jen těžko uvěřitelné náhodě doopravdy došlo, nebo si chtěl z lidí na sociálních sítí pouze vystřelit, zatím není známo. Nadšenec do rybaření si však za svými slovy neoblomně stojí.

Reklama

Výběr článků

Načítám