Hlavní obsah

Pracovníkovi v třídičce odpadu explodovala v rukou námořní světlice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Incident, kdy jednomu ze zaměstnanců třídičky odpadu explodovala v rukou u linky námořní světlice, se odehrál ve vesnici Waterbeach v anglickém hrabství Cambridgeshire. Při explozi nebyl naštěstí nikdo zraněn, informoval britský deník Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pracovníkovi v třídičce odpadu vybuchla v ruce světliceVideo: AP

 
Článek

Pracovníka světlice zaujala, a tak ji chvíli studoval. Ta však po chvíli explodovala a nekontrolovaně se pohybovala po celé místnosti.

Muži nezbylo nic jiného než se schoulit a krýt si obličej, světlice ho však zasáhla přímo do břicha.

„Námořní světlice byla mezi předměty z hliníku a explodovala jednomu z pracovníků v rukou. Ten byl naštěstí chráněn pracovním oděvem a nebyl zraněn. Následky však mohly být mnohem horší,“ řekl listu Cambridge News jeden z tamních zaměstnanců.

Ačkoli nebyl při incidentu nikdo zraněn, provoz třídičky byl na určitou dobu přerušen. Mezi odpadem byla později na stejném pásu nalezena další světlice. Třídička proto vyzývá lidi, aby dbali na bezpečnost pracovníků a přemýšleli nad tím, co vyhazují.

Reklama

Výběr článků

Načítám