Hlavní obsah

Parkoval ve vjezdu, tak mu auto přesunuli vysokozdvižným vozíkem

Nezodpovědný řidič z anglického Birminghamu zaparkoval své auto přímo před garážová vrata jedné z tamních firem a bránil tak vjezdu zaměstnancům. Ti na řidiče nečekali, přijeli s vysokozdvižným vozíkem a auto přemístili na druhou stranu cesty.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Parkoval ve vjezdu, tak mu auto přesunuli vysokozdvižným vozíkemVideo: AP

 
Článek

Incident natočil Raja Rahim, jenž nejprve spatřil dva naštvané muže, kteří jen nevěřícně sledovali, že jim někdo zablokoval vjezd do firmy.

Divil se, že namísto čekání na nezodpovědného řidiče zvolila dvojice mužů zcela jinou strategii. Přivolali kolegu s vysokozdvižným vozíkem, který šedou Toyotu Yaris nazdvihl a přesunul na druhou stranu cesty.

„Bylo to srandovní. Ti muži se mě ptali, jestli je to moje auto, a když jsem jim řekl, že ne, přijel někdo s vysokozdvižným vozíkem a auto přesunul,“ prozradil agentuře AP Rahim.

Záběry však ukazují, že svůj problém sice vyřešili, ale vůz přesunuli přímo před vrata jiné firmy. Je tedy dost možné, že stejnou potíž musel následně řešit někdo jiný.

Chtěl se vyhnout parkovnému

Řidič se podle Rahima chtěl vyhnout placení za parkování. „Bylo to jen kousek od centra a lidem se často nechce platit za parkování. Připouštím, že je to drahé, ale řidiči parkují před garážemi každý den. Tento způsob řešení mě opravdu pobavil,“ svěřil se.

Rahim následně uvedl, že ho mrzí, že si nemohl počkat na následnou reakci řidiče. „Bohužel jsem už musel jet, ale myslím, že musel být opravdu překvapený,“ dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám