Hlavní obsah

Pes francouzského prezidenta pomočil při poradě krb v Elysejském paláci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středeční jednání francouzského prezidenta Emmanuela Macrona se třemi ministerskými úředníky v Elysejském paláci vyrušila nečekaná událost. Macronův pes Nemo příliš nedbal slušného chování a pomočil krb v prezidentské kanceláři. Všichni zúčastnění se incidentu zasmáli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Macronův pes Nemo si ulevil do krbu v Elysejském paláciVideo: Reuters

 
Článek

Macron s manželkou Brigitte křížence černého labradora a belgického grifonka jménem Nemo adoptovali v srpnu z útulku. Jak ale záběry z jednání s ministerskými úředníky naznačují, psa zatím nestihli dostatečně vycvičit. Incident však přítomní vzali s humorem.

Schůze se kromě prezidenta Emmanuela Macrona zúčastnili Brune Poirsonová, Julien Denormandie a Benjamin Griveaux. Pes Nemo se potuloval po kanceláři, když v jeden moment zvedl nohu a začal močit na krb. „Kdo je majitelem tohoto psa?“ vtipkoval Denormandie. „Já, ale tohle nikdy nedělá,“ bránil se Macron.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nema vystrašil golfový bagVideo: Reuters

Francouzský prezident zmínil, že psa, který je podle odhadů jeden až dva roky starý, pojmenoval podle postavy kapitána Nema z proslulé knihy francouzského spisovatele Julesa Verna s názvem Dvacet tisíc mil pod mořem. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám