Hlavní obsah

Hrdé heslo za Mayovou začalo během jejího projevu opadávat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen neutuchající kašel nebo příchod komika narušily středeční vystoupení britské premiérky Theresy Mayové na výroční konferenci Konzervativní strany v Manchesteru. Jako by toho nebylo dost, začalo ze stěny za ní opadávat heslo o „budování země, co pracuje pro každého“.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Padající písmena, kašel a komik potrápili Theresu Mayovou během projevu Video: Reuters

 
Článek

Na záběrech, které poskytla agentura Reuters, je vidět, jak se během premiérčina proslovu z nápisu „BUILDING A COUNTRY THAT WORKS FOR EVERYONE“ odloupne písmeno F.

Následují pak další záběry, na nichž je písmen méně a méně, až už je z nápisu jen torzo.

Ze všech nepříjemností během projevu byla však tahle pro premiérku Mayovou asi ta nejmenší. Celou dobu se totiž potýkala s kašlem, kterého se jí nedařilo zbavit.

Kromě toho její vystoupení narušil také komik Simon Brodkin, který přišel až k jejímu pultíku a předal jí formulář o ukončení pracovního poměru s tím, že jí to posílá ministr zahraničí Boris Johnson. Mayová listinu vzala, položila na zem a pokračovala dál, komika vyvedla ochranka. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám