Hlavní obsah

Při focení selfie náhodou vystřelil ze zbraně. Odsedí si šest let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiatřicetiletý muž z americké Floridy byl odsouzen k šesti letům a pěti měsícům ve vězení za střelbu zbraní ve striptýzovém klubu. Podle serveru Yahoo News, který o incidentu informoval, se muž obhajoval tím, že si chtěl udělat selfie fotku a náhodou u toho vystřelil.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Člen asijského gangu Rorn Sorn byl v dubnu odsouzen za držení střelné zbraně. V pondělí vyneslo americké právní zastupitelství v Tampě konečný rozsudek.

V soudních spisech se píše, že Sorn se v prosinci minulého roku nacházel v klubu Lust v americkém St. Petersburgu, když kulka z jeho zbraně proletěla zrcadlem do ženských toalet. Nikdo tehdy nebyl zraněn.

Když chtěl Sorn z klubu odejít, řekl jednomu z členů ochranky, že šlo o nehodu a že se pouze snažil pořídit selfie fotku. Po příjezdu policie u něj strážníci našli zbraň, munici a drogy. Sorn byl již minulosti trestán za vloupání a pokus o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám