Hlavní obsah

Neobvyklé řeznictví prodává polštáře ve tvaru uzenin

Novinky, Martin Vlk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V uličkách západního Berlína se skrývá podnik s názvem Aufschnitt Textile Butchers, který na první pohled připomíná klasické řeznictví. Ani jeden kus masa, který je zde zákazníkům nabízen, však není jedlý. Nejedná se totiž o řeznictví, nýbrž o obchod s bytovými doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Nejednomu ze zákazníků se začnou v obchodě sbíhat sliny.

Článek

Na netradiční obchod, připomínající klasické řeznictví, narazíte v ulici Boxhagener v Západním Berlíně. Jedná se o prodejnu s bytovými doplňky s designem masových výrobků.

„Aufschnitt Textile Butchers je jeden z nejneobvyklejších obchodů v oblasti bytových doplňků,” sdělila pro Barcroft TV jeho majitelka Silvia Waldová. Naleznete tady především různé druhy polštářků ve tvaru klobás, slaniny a kusů masa.

Foto: Profimedia.cz

Oblíbené jsou zejména salámy větších velikostí

„Reakce naších zákazníků je vždycky zábavná. Když otvírají dveře, říkají si, jak mají chuť na pořádný kus masa. Poté však zjistí, že je všechno vyrobeno z textilu a začnou se smát. A to je přesně to, co mám na své práci ráda,” dodala Waldová.

Reklama

Výběr článků

Načítám