Hlavní obsah

Žena spadla z mostu při focení selfie, jako zázrakem přežila

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pořídit si zajímavé selfie, které ohromí přátele na sociálních sítích, může být nebezpečné. Na vlastní kůži se o tom přesvědčila jedna mladá Američanka, která při focení spadla z mostu v Kalifornii. Podle policie může být ráda, že žije.

Foto: Profimedia.cz

Most Foresthill

Článek

Incident se stal na mostě Foresthill, který se nachází nedaleko Sacramenta. Most se tyčí ve výšce 222 metrů nad řekou American a spodní část jeho konstrukce se nachází pod vozovkou. I přes zákaz vstupu přitahuje milovníky adrenalinu, kteří se fotí na ocelových nosnících.

Podobně přišla k úrazu i zmíněná žena, jejíž identitu policie nezveřejnila. Se skupinou přátel se dostala na lávku vedoucí pod vozovkou a z ní vystoupala na jeden z nosníků, kde se chtěla vyfotit.

Lidé se na mostě pokouší například o takovýto snímek.

„Šlápla na jeden z těch velkých šroubů, které drží nosníky pohromadě, ztratila rovnováhu a spadla dozadu,“ uvedl pro místní stanici KOVR Paul Goncharuk, jeden z přítomných kamarádů ženy. Potvrdil, že se skupinka na mostě fotila.

Američanka měla štěstí, její pád zastavila spodní část konstrukce. Vzduchem letěla asi 20 metrů a náraz jí způsobil těžká zranění. Místní policie v prohlášení nekomentovala rozsah jejích poranění, pouze uvedla, že byla ve vážném stavu letecky transportována do nedaleké nemocnice.

Záběry, které k nehodě zveřejnila místní policie.

„Ta mladá žena má velké štěstí, že žije. Následky pro ni, její přátele a její rodinu mohly být mnohem horší,“ uvedla ve zprávě kancelář šerifa okrese Placer.

Spodní část mostu je pro veřejnost uzavřena. Policie u mostu pravidelně hlídkuje a každý, koho tam chytí, může počítat se zatčením. I přesto se však různé sociální sítě jen hemží příspěvky lidí procházejících se po zeleně natřených nosnících.

Reklama

Výběr článků

Načítám