Hlavní obsah

Žena jen o vlásek unikla ze zuřící řeky, málem ji pohltila

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Peruánská televize odvysílala dramatické záběry, kdy se rozvodněná řeka prohnala městečkem Punta Hermosa, 40 kilometrů od Limy. Jedna z vln strhla i dům, ve kterém se v tu chvíli nacházela Evangelina Chamorro Diazová s manželem. Ženě se naštěstí podařilo zachytit za plavající pozůstatky domu a z blátivého pekla se dostat. Jejího muže vyprostili o něco později záchranáři.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Peruánka o vlásek unikla vodnímu prouduVideo: Reuters

 
Článek

Peru zažívá jedny z nejhorších záplav za posledních 20 let. Zasaženy jsou tři čtvrtiny regionů v zemi a od ledna zemřelo nejméně 62 lidí. [celá zpráva]

Diazová mohla být další obětí. Poté, co se jí podařilo dostat ze zuřící vody na okraj, seběhli se k ní lidé, kteří ji pomáhali dostat se na břeh. Ihned byla převezena do nemocnice, kde ji později vyzpovídala reportérka tamní televize. „Byla jsem v domě s manželem, děti byly naštěstí ve škole. Muže vytáhli před malou chvilkou, ale zda je v pořádku zatím nevím,“ cituje ženu agentura Reuters.

Divoký proud vody také manželům odnesl několik hospodářských zvířat. Krávy i prase se ale obyvatelům Punta Hermosy podařilo zdárně dostat na břeh.

Reklama

Výběr článků

Načítám