Hlavní obsah

Zoo půjčila mývala na natáčení, měl po něm získat zálibu v ženských ňadrech

Novinky, vps

Jedna moskevská zoo žaluje v bizarním sporu produkční firmu kvůli tomu, že mýval, kterého společnosti půjčili na natáčení reklamy, se do zoo vrátil traumatizovaný. Prý se jednalo o erotické video a malou šelmu následně přitahovala ženská ňadra.

BEZ KOMENTÁŘE: Záběry z natáčení, ze kterého si mýval podle zoo odnesl traumaVideo: Art-Msk

 
Článek

Zoo, v níž mohou děti krmit zvířata, je občas za poplatek půjčuje filmařům. Nejinak tomu bylo loni v srpnu, kdy se mýval jménem Thomas účastnil natáčení reklamy. Když si pak ale zaměstnanci zoo pustili video na sociálních sítích, zjistili, že v něm s mývalem vystupuje nahá žena.

Zažádali proto o stažení všech materiálů z internetu, protože to prý poškozovalo jméno zahrady, která se profiluje jako místo pro rodiny. Firma Art-Msk, jež spot natáčela, na požadavek nereagovala, zoo proto v říjnu podala žalobu, v níž navíc žádala náhradu za škodu způsobenou mývalovi.

Zvíře se z natáčení totiž podle zoo vrátilo traumatizované. „Všimli jsme si, že ho přitahují ženská ňadra,“ citovala ve čtvrtek BBC mluvčího zoo Viktora Kirjukina. Poté, co soud nekonal, zoo v úterý žalobu obnovila.

Poškodil podprsenku

Firma Art-Msk nařčení označila za absurdní a uvedla, že na natáčení chtěla cvičené zvíře, jenže Thomas „byl mladý a pořád utíkal“. Zástupce firmy Valerij Bogatov také odmítl, že by se jednalo o erotické video. Prý totiž mělo běžet v celostátní televizi, což by se podle něj v případě erotického klipu rozhodně nestalo. Aby toho nebylo málo, tak mýval prý při natáčení zničil modelce podprsenku.

Mluvčí zoo k tomu řekl, že zájem mývala o ženské poprsí naznačuje, že během natáčení zvířeti „dávali pamlsky, takže si spojoval ňadra s odměnou“. Chování mývala nebylo příjemné ženské části personálu zoo a trvalo dva až tři měsíce, než se vše vrátilo do normálu.

„Teď už je zase šťastný. Ale předtím byl smutný,“ řekl BBC Kirjukin, podle něhož je nemorální míchat přírodu s erotikou. Mottem zoo je totiž „Malá zvířata nejsou hračky“. Za zoo se dokonce postavili ochránci přírody, kteří v neděli v Moskvě demonstrovali proti zneužívání zvířat.

Vrcholem pak bylo prohlášení Bogatova, který pohrozil odvetnou žalobou žádající úhradu škody za poškozenou podprsenku. Není proto překvapením, že některá ruská média spekulují, zda se nejedná jen o pokus o zviditelnění se. To však zoo odmítla s tím, že jí opravdu jde jen o napravení její reputace.

Reklama

Výběr článků

Načítám