Hlavní obsah

Focení štěněte na reklamní plakát bylo nadlidským výkonem

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Roztomilé čtyřměsíční štěně Nell se stalo tváří reklamní kampaně britského útulku Mayhew Animal Home. Pořídit jeho fotografie na plakát však nebylo úplně jednoduché. Rozpustilá fenka totiž chvíli neposeděla a fotografka tak měla plné ruce práce, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Čtyřměsíční štěně si při focení dělalo, co chtěloVideo: Reuters

 
Článek

Malý kříženec whippeta při únorovém fotografování pobíhal v ateliéru sem a tam, neustále poskakoval a dokonce vlezl fotografce, ležící na zemi a připravené stisknout spoušť, na záda. Když už náhodou zaběhl při svém dovádění před objektiv, během vteřiny zase ze záběru zmizel.

Nakonec vše vyřešil drobný pamlsek, který Nell alespoň trochu zklidnil, a fotografka se díky tomu mohla konečně pustit do práce.

Štěně skončilo v útulku poté, co se jeho majitel o něj už dál nemohl starat. Brzy však našlo novou rodinu, ve které se má dobře. Organizace Mayhew Animal Home ročně zachrání tisíce psů a koček, zajišťuje veterinární péči nebo pomáhá starším lidem starat se o jejich domácí mazlíčky.

Reklama

Výběr článků

Načítám