Hlavní obsah

Padesátiletý školník tancuje jako Jackson. Stal se hvězdou internetu

Novinky, mšv

Virální senzací se v posledních dnech stal třiapadesátiletý Číňan Wang Š'-ťin. Internet zaujal svým nadáním pro napodobování tanečních pohybů Michaela Jacksona. Š'-ťin, který pracuje jako školník na konzervatoři v Šen-jangu, nikdy nechodil na žádné lekce. Možná jen nasál inspirativní atmosféru svého pracoviště.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňan tancuje jako JacksonVideo: Reuters

 
Článek

Do krále popu se Číňan prý zamiloval v roce 2010, když ho úplně poprvé viděl předvádět ikonický moonwalk neboli měsíční chůzi. Od té doby ho nedokázalo nic zastavit od naučení se Jacksonových pohybů.

Jelikož nikdy nechodil na žádné lekce, všechny kroky a pohyby okoukal z videa a po malých krůčcích se je učil. První kompletní tanec dokázal předvést po osmi měsících.

Přátelé i rodina ho prý podporovali, což mu dodalo další kuráž, aby ve svém snažení pokračoval. Š'-ťinovi se už také ozvaly různé agentury s nabídkou, zda by nechtěl vystoupit někde veřejně na skutečném pódiu. Číňan však tvrdí, že v hloubi duše je stále ten stejný školník a uklízeč, jakým vždy byl a který sní o tom, že jednou bude tančit.

Reklama

Výběr článků

Načítám