Hlavní obsah

Havířovem se projížděl nahý motorkář

Právo, den

Karvinští policisté v sobotu zadrželi sedmatřicetiletého muže, který se po Havířově-Šumbarku proháněl na motocyklu Honda zcela nahý, jen na hlavě měl přilbu. Kromě toho, že neměl na sobě oblečení, tak ani motorka neměla registrační značku. Navíc policie zjistila, že má muž zákaz řízení. Informoval o tom karvinský policejní mluvčí Miroslav Kolátek.

Foto: MP Havířov

Nahý motorkář v Havířově

Článek

„Muž se v sobotu odpoledne projížděl Havířovem-Šumbarkem na motocyklu zcela nahý a bez registrační značky. Navíc má v současné době vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Je tedy podezřelý z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a z přečinu výtržnictví,“ upřesnil Kolátek.

Dodal, že to není první motorkář, který se nahý proháněl Havířovem. Připomněl tak více než rok starý incident, kdy dvaadvacetiletý motocyklista projížděl taktéž nahý havířovskými ulicemi s nápisem na zádech „Policie”. [celá zpráva]

Karvinský okresní soud ho poslal do vězení na pět měsíců. Muž totiž vůbec nevlastnil řidičský průkaz a navíc byl již v minulosti trestán za jiný svůj čin veřejnými pracemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám