Hlavní obsah

Dvanáctiletá dívka s ukulele uchvátila v soutěži porotu i diváky

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úterní díl pořadu America´s Got Talent měl jasnou favoritku. V talentové soutěži se představila dvanáctiletá Grace VanderWaalová, která se svým ukulele na pódiu zazářila tak, že ji porota poslala rovnou do semifinále, napsal server americké televizní stanice NBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Dvanáctiletá Grace VanderWaalová zazářila na pódiu se svým ukuleleVideo: AP

 
Článek

Drobná dívenka ze Suffernu má evidentně všechno to, co by budoucí hvězda měla mít: hlas jako zvon, talent a charizma. Pro své vystoupení zvolila emotivní skladbu, kterou napsala sama o sobě. „Neznám své jméno, nehraju podle pravidel, jsem ztracená, snažím se najít v oceánu,“  srdceryvně zpívala z plných plic.

Za svůj výkon sklidila ovace vestoje od publika i porotců. „Myslím, že jsi příští Taylor Swiftová,“ predikoval jindy přísný sudí Simon Cowell. Jeho kolega Howie Mendel byl vystoupením natolik ohromen, že zmáčkl zlatý bzučák, který posílá soutěžící rovnou do semifinále, a běžel na jeviště holčičku obejmout. V tu chvíli nezůstalo jedno oko suché.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám