Hlavní obsah

Řidiči v koloně na dálnici se dočkali originálního zpestření

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eindhoven

Čekání v koloně na dálnici bývá většinou otrava. Ne vždy to tak ale musí být. Stačí třeba, aby mezi uvázlými motoristy byl jeden bubeník - jako tomu bylo v neděli v Nizozemsku.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Co se stane, když v koloně na dálnici uvízne bubeník?Video: AP

 
Článek

Dopravní nehoda způsobila kolonu na dálnici A27 nedaleko Eindhovenu, napsal zpravodajský server Omroep Brabant. V ní zůstal stát i bubeník Adriaan Stoop z kapely The Moods, který právě mířil na koncert. Místo toho, aby na místě jen naštvaně čekal, rozhodl se, že se sobě i ostatním postará o zábavu.

„Někoho požádal, aby dával pozor, jestli se kolona nerozjela, a někdo další mu pomohl rychle rozložit hrací sestavu,“ popsal nečekanou událost jeden z motoristů. Stood se usadil za bubny a přímo na dálnici začal bubnovat.

„Nejdřív jsem nechtěl, ale členové z kapely mi řekli, ať to udělám,“ citoval umělce server. Poté, co byla nehoda odklizena, si Stoop sbalil své náčiní do dodávky a pokračoval v jízdě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám