Hlavní obsah

Dívka hodila do moře lahev se vzkazem. Po třech letech jí přišla odpověď

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dnes 14letá Terra Gallová z amerického státu Maine před třemi lety hodila do moře lahev se vzkazem. Nedávno jí k jejímu překvapení přišel dopis s odpovědí, a to až ze Španělska.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Terra před třemi lety byla se svou mladší sestrou Nolou na návštěvě u své tety na ostrově Monhegan. Dívky vzaly pár lahví, naplnily je vzkazy a hodily je do vody se zvědavostí, kam až se dostanou.

Jenže tři roky jsou dlouhá doba a Terra na lahve dávno zapomněla. Proto ji příjemně překvapilo, když jí přišla ručně psaná odpověď od španělského rybáře, informovala ve čtvrtek portlandská TV stanice WCSH6.

„Napřed jsem byla opravdu překvapená, ty jo, až do Španělska, ale pak jsem se podívala na mořské proudy a došlo mi, že dává smysl, že se dostala takhle daleko,“ uvedla dívka.

Příběh její lahve tím ale není u konce.

„Doufám, že jsi z tohoto dopisu stejně nadšená, jako jsem byl já, když jsem našel tvou lahev. Snad dostaneme další odpovědi, až vrátím lahev do oceánu,“ napsal rybář.

Terra totiž ve vzkazu napsala, ať ten, kdo lahev najde, vloží dovnitř vlastní vzkaz a dá ji zpět do moře. Rybář její přání splnil a lahev teď putuje oceánem už se dvěma psaními.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám