Hlavní obsah

V čínském metru se strhla bitka o sedadlo

Novinky, zkr
Wu-chan

Znáte to, jedete v přeplněném metru, lidé se na sebe mačkají, nikde ani místečka a přitom si všimnete, že jeden z cestujících zabírá dvě volná sedadla najednou, protože má na jednom odložené věci. Není se co divit, že někoho to může pořádně naštvat, jako třeba pasažéry v podzemce v čínském Wu-chanu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cestující se porvali v metruVideo: AP

 
Článek

V jednom z vagónů cestovala 20. dubna žena ve středních letech, která spolu se svými zavazadly zabírala dvě místa a odmítala je uvolnit manželům, kterým bylo podle svědků kolem 60 let. Jak uvedla čínská média, ženin manžel pak ještě seniorům začal nadávat.

To si starší muž nenechal líbit a pustil se s manželem ženy do slovní rozepře, která se po chvíli zvrtla v bitku. Autor videonahrávky popsal, že mladší pasažér dokonce vlepil partnerce svého soka facku.

Do šarvátky se museli vložit ostatní cestující, aby situaci uklidnili. Mladší manželé přitom tvrdili, že přijeli do města za lékařem, čímž chtěli zřejmě poukázat na svůj zdravotní stav a nárokovali si právo sedět. Stát ve finále nemuseli ani senioři, protože je pustili na svá místa jiní lidé ve vagónu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám