Hlavní obsah

Obama si v Argentině vystřihl tango s tanečnicí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barack Obama už několikrát od svého nástupu do úřadu amerického prezidenta veřejnosti dokázal, že umí zpívat. Teď může na seznam svých skrytých uměleckých talentů připojit i tango, které si zatančil na oficiální večeři v Argentině, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Obama si v Argentině zatančil tangoVideo: Reuters

 
Článek

Na závěr státní večeře v Buenos Aires s argentinským prezidentem Mauriciem Macrim ve středu večer přihlížel Obama s manželkou Michelle, jak pár tanečníků graciézně klouže po miniaturním kousku parketu před jejich stolem.

Obama si to zatoužil také vyzkoušet a proplul s tanečnicí v náručí z jedné strany malé taneční plochy na druhou. Pak to americký prezident zjevně chtěl vzdát, ale jeho taneční partnerka ho přiměla udělat ještě několik otáček, než mu dovolila tanec ukončit v elegantní póze, kdy měl její nohu vysoko přitisknutou ke své. O kousek dál se o taneční krůčky pokoušela s tanečníkem i americká první dáma.

Foto: Carlos Barria, Reuters

Americký prezident Barack Obama s argentinskou tanečnicí

Hudba dohrála, dav spustil potlesk – a americký prezident má o jeden nevšední zážitek do případných pamětí navíc. Jeho paní se s tanečnicí na závěr přátelsky objala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám