Hlavní obsah

Irka a Švédka nemají nic společného, přesto vypadají jako dvojčata

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dublin

Shannon Lonerganová je jednadvacetiletá blondýna z Irska. Sara Nordstromová je o čtyři roky mladší Švédka. Dívky spolu nemají nic společného a až dosud o sobě ani nevěděly. Díky webové stránce, která lidem pomáhá hledat jejich dvojníky, však zjistily, že si jsou podobné jako vejce vejci. A 16. prosince se o tom přesvědčily na vlastní oči, když se poprvé spatřily naživo, napsal server listu The Daily Mail.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Blondýny vypadají jako dvojčata, přestože nejsou příbuzné.

Článek

Sedmnáctiletá Sara se na stránkách twinstrangers.com zaregistrovala zhruba v půlce listopadu. Nahrála tam své fotografie a popsala rysy tváře. Po několika pokusech narazila na Shannon, která se do databáze přihlásila v létě.

„Mí přátelé si mysleli, že na fotce Shannon jsem ve skutečnosti já,“ uvedla Sara.

Svou dvojnici zkontaktovala a nakonec se za ní vydala do Dublinu. „Když jsem Saru poprvé uviděla, byla jsem v šoku, nemohla jsem to pochopit,“ popsala své prvotní dojmy ze setkání Shannon. „Čím víc jsem se na ni koukala, tím víc a víc jsem viděla sebe,“ dodala Sara.

Po pár společně strávených chvílích dívky zjistily, že mají i mnoho stejných vlastností, i když jejich povahy jsou různé. Obě se shodly, že měly pocit, jako by se znaly už dlouhá léta. A věří, že zůstanou v kontaktu i nadále.

Na zmiňované webové stránce je zaregistrován zhruba milión lidí z celého světa. Její zakladatel Niamh Geaney vychází z předpokladu, že každý člověk má na světě sedm dvojníků.

Reklama

Výběr článků

Načítám