Hlavní obsah

Těžce nemocný otec dal dceři ke svatbě ten nejhezčí dárek

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indio

Snad každá nevěsta si přeje, aby ji k oltáři vedl její otec. Američan Andre Pearson však trpí vážnou srdeční chorobou, kvůli které to až do poslední chvíle vypadalo, že se tohoto aktu nebude moct zúčastnit. Nakonec však svou dceru překvapil a svou otcovskou roli přece jen splnil, uvedla agentura Reuters.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Těžce nemocný otec dojal svou dceru k slzám, když ji odvedl k oltáři

Článek

Pearson leží v současnosti v nemocnici kvůli selhávání srdce. Den před svatbou však své dceři nečekaně přijel na invalidním vozíku oznámit, že bude schopen k oltáři ji odvést. A den nato, 6. června, se tak také stalo.

Podle reakcí nevěsty to byl zaručeně nejhezčí dárek, který mohla dostat. Svatební den své dcery si ale evidentně užil i její otec, který si v kolečkovém křesle dokonce zatančil na parketu. Celou dobu ho přitom doprovázel jeden ze zdravotníků z kliniky.

Muž se se srdcem léčí od března. Kvůli špatnému zdravotnímu stavu u něj transplantace nepřicházela v úvahu, uvedla v prohlášení Mayo Clinic. Pár dnů před ceremoniálem se ale Pearson začal cítit lépe, a jeho ošetřující tým se tedy rozhodl udělat maximum pro to, aby se jejich pacient mohl svatby zúčastnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám