Hlavní obsah

Věštkyně vyděsila klienty abnormálně vyvalenýma očima. A to nebylo všechno

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Chvíle hrůzy zažili zákazníci, kteří se nechali v New Yorku nachytat na věštění budoucnosti zdarma. Nejen, že na ně čekala vědma s děsivě vypoulenýma očima, ale v podlaze byl ještě k tomu schovaný duch, který v průběhu seance vylezl ven. Jednalo se samozřejmě o skrytou kameru u příležitosti premiéry nového hororového filmu, napsal server Yahoo.

BEZ KOMENTÁŘE: Vědma vyvalila na zákazníky oči a z podlahy vylezl duch

 
Článek

Tvůrci vtípku si pronajali vinotéku, ve které jednu místnost předělali ve věšteckou svatyni. V podlaze vybudovali díru, kam ukryli herečku převlečenou za ducha a na místo věštkyně usadili Jalisu Thompsonovou, Američanku, která se proslavila tím, jak neskutečně umí vyvalit oči.

Jak se dalo čekat, reakce návštěvníků byly dost hlasité. Nakonec se ale všichni zasmáli. Premiéra hororu Ouija se konala tento pátek.

Malý satan v kočárku

Za celou promo akcí stojí skupina Thinkmodo, která letos v lednu vystrašila obyvatele New Yorku, když do ulic vyslala dálkově ovládaný kočárek s robotickým a ďábelsky působícím opuštěným dítětem. Malý satan tehdy zase propagoval horor Zrození ďábla.

Ďáblovo dítě

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám