Hlavní obsah

Lidé bezmocně sledovali, jak se vlak řítí na uvázlý kamión

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ke srážce nákladního vlaku s kamiónem došlo v neděli v americké Louisianě. Při nehodě vykolejily dvě lokomotivy a 17 vagónů vlaku. Řidič náklaďáku vyskočil včas z kabiny, strojvedoucí a technik ve vlaku utrpěli menší zranění, uvedla americká média.

BEZ KOMENTÁŘE: Vlak rozmetal na přejezdu uvízlý náklaďák

 
Článek

Kamión převážející jeřáb uvázl na kolejích v neděli ráno a nedařilo se ho dostat pryč. Když se rozsvítila výstražná světla a začalo se ozývat houkání vlaku, bylo přihlížejícím jasné, že je zle.

Vlak, který táhl celkem 87 vagónů, návěs z kolejí podle očekávání smetl. Strojvedoucí vlaku byl převezen do nemocnice se zraněními, která ho neohrožovala na životě. Technik, jenž byl také v kabině lokomotivy, utrpěl jen menší zranění.

Policie evakuovala obyvatele asi 50 domů v okolí trati, vlak totiž převážel argon, který začal po nehodě unikat. Hrozilo také, že by některá z nádrží s plynem mohla vybuchnout. Vše se ale nakonec podařilo bez potíží odklidit.

Reklama

Výběr článků

Načítám