Hlavní obsah

Vrtulník nebezpečně proletěl pláž těsně nad hlavou umělce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Austrálie

Hollywoodský herec Gerard Butler byl během natáčení v Austrálii svědkem kuriózního, ale také velmi nebezpečného kousku, o který se pokusil neznámý pilot helikoptéry. Nad filmovým štábem totiž proletěl v těsné blízkosti a ještě předvedl několik akrobatických prvků. Riskantní kousek herec sám natočil.

BEZ KOMENTÁŘE: Vrtulník nebezpečně proletěl pláž těsně nad hlavou umělce

 
Článek

Videozáznam zachycuje velmi nebezpečný a adrenalinový manévr pilota, který proletěl vysokou rychlostí okolo australské pláže a několik vteřin kroužil kolem skotského herce Butlera a dalších lidí. Letcova technika byla velice riskantní, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. Podle slov samotného Butlera však nezachytil ten nejlepší kousek.

„Nepodařilo se mi nahrát ten nejlepší kousek, kdy se helikoptéra točí rychlostí asi 70 km v hodině přímo nad námi,“ popisuje herec.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

O zveřejněný materiál se ihned začal zajímat australský Úřad pro bezpečnost civilního letectví (CASA), který záznam zkoumá a jedná o dalším postupu.

„Tento riskantní let považujeme za velmi vážný. Dále rozhodnou speciální inspektoři, uvidí se, zda spustí vyšetřování,“ řekl mluvčí CASA Peter Gibson.

Butler, který je asi nejlépe známý rolí krále Leonida ve filmu 300: Bitva u Thermopyl, natočil toto video zrovna ve chvíli, kdy se štábem natáčel nejnovější film. Kousek videonahrávky byl odvysílán také v show Jimmyho Kimmela, kam byl Butler pozván jako host.

Reklama

Výběr článků

Načítám