Hlavní obsah

Opilec narazil na nepřekonatelnou překážku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Marnost nad marnost, tak by se dalo popsat snažení ruského opilce, který se pokoušel překonat plot, jenž mu stál v cestě. Trápil se ale zbytečně, jak se po chvíli ukázalo. Řešení jeho problému totiž bylo až příliš jednoduché.

BEZ KOMENTÁŘE: Plot se stal pro opilce nepřekonatelnou překážkou

 
Článek

Opilý muž se na videu zveřejněném v sobotu snažil nejprve prolézt mezi mřížemi, ale nedařilo se mu to. Pak změnil strategii a zkoušel plot přelézt. Chvilku se zdálo, že se mu to podaří, nakonec ale opět selhal.

Poté přišel pro muže ponižující zvrat v celé situaci, když se na scéně objevil chlapec, který se zřejmě vracel z nákupu. Na opilce se jen nechápavě podíval a o kousek vedle prošel na druhou stranu dírou v plotě.

Vrávorající muž rychle pochopil, že dostal šanci ukončit své trápení a pomalu se také přesunul na druhou stranu. Jeho humorná eskapáda baví diváky po celém světě, video totiž nasbíralo během pár dní více než dva milióny zhlédnutí a další rychle přibývají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám