Hlavní obsah

Japonec zažil drsné probuzení na katapultované posteli

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonsko

Obrovský šok zažil japonský bavič, jehož ze spánku vytrhl ohňostroj přímo v pokoji. To však nebylo vše. Vzápětí byl i s postelí katapultován do padesátimetrové výšky. Za vším stála místní televizní stanice, proslulá svými žerty, uvedl server dailymail.co.uk.

BEZ KOMENTÁŘE: Katapult vymrštil spícího muže do padesátimetrové výšky

 
Článek

Japonská televize se ve svém zábavném pořadu zaměřuje zejména na osoby veřejně známé. Tentokrát se stal jejím terčem bavič Tošiaki Kasuga, který prý neměl ani potuchy o tom, co se na něj chystá.

V následném rozhlasovém rozhovoru uvedl, že byl požádán, aby byl brzy ráno na základně u hory Fudži. Na místo dorazil už den předem, a aby se zahřál, vyrazil se i se štábem posilnit alkoholem.

Když poté v notně podroušeném stavu usnul, pracovníci televize přivázali k jeho posteli bungeejumpingová lana a rozmístili kolem pyrotechniku. Pak už na komedianta čekalo jen velmi kruté probuzení, při kterém i se svým lože vyletěl skrz střechu chatky do výšin.

Japonská stanice už na své kousky nachytala řadu osobností. Mezi ty nejvydařenější patří například oživlí dinosauři, kteří se proháněli po chodbách kancelářské budovy.

BEZ KOMENTÁŘE: Po chodbách kancelářské budovy běhal oživlý dinosaurus

U zatím posledního žertu se však objevily spekulace, že Kasuga musel o chystaném vtípku vědět. Většina pochybovačů se totiž ptá, jak moc musí být člověk opilý, aby si nevšiml, že se kolem jeho postele konají takové manévry.

Reklama

Výběr článků

Načítám