Hlavní obsah

Opilec ujížděl před policisty, náraz do bariéry ho vymrštil na jejich auto

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatickou honičku zachytily palubní kamery policejních vozů u amerického města Milwaukee. Podezřelý, který před policisty ujížděl rychlostí až 180 km/h, nakonec narazil u sjezdu z dálnice do bariéry ze sudů s vodou, což ho vymrštilo do vzduchu přímo na za ním jedoucí hlídkový vůz, informoval server NBC News.

BEZ KOMENTÁŘE: Náraz do bariéry vymrštil auto do vzduchu

 
Článek

Pronásledování začalo ve středu v ranních hodinách, kdy si policejní hlídka všimla vozu jedoucího v protisměru. Řidič, později identifikovaný jako Kevin Hutchins, začal před policisty ujíždět.

Brzy se za ním hnaly hned tři policejní vozy. Čtyřicetiletý Američan přejížděl z pruhu do pruhu a snažil se policistů zbavit. Ztratil však kontrolu nad vozem a po nárazu do bariéry poškodil i policejní vůz. V něm sedící policista utrpěl lehká zranění.

Hutchins při zatýkání kladl odpor a verbálně urážel policisty. Testy ukázaly, že řídil pod vlivem alkoholu. Jednalo se už o jeho třetí případ řízení v opilosti. Byl obviněn z několika trestných činů a hrozí mu až 32 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám