Hlavní obsah

Naštvaná zaměstnankyně dala výpověď tancem

Novinky, vps

Vskutku originálně přistoupila k podání výpovědi americká novinářka Marina Schifrinová. Svůj záměr skončit nešla oznámit šéfovi do kanceláře, místo toho přišla do práce už v půl páté ráno a natočila se, jak tancuje na píseň Gone od Kanye Westa. Ve videu zároveň vysvětlila důvody svého odchodu.

Američanka skončila v práci originálním způsobem

 
Článek

Schrifinová pochází z USA a za prací videoeditorky se přestěhovala z New Yorku až na Tchaj-wan, kde pracovala ve studiu Next Media Animation, které vytváří humoristické animované reportáže. V minulosti parodovali například i vládní skandál kolem Jany Nagyové. [celá zpráva]

Práce ji zpočátku bavila a naplňovala, po určitém čase ale její šéf začal tlačit místo na kvalitu na kvantitu, což 25letou ženu frustrovalo. Práci totiž hodně obětovala a chtěla, aby za ní stály jiné výsledky.

Svůj problém diskutovala s nadřízeným, ale ten jí sdělil, ať dodržuje uzávěrky a stará se o sledovanost. Navíc ji přeřadil ze satirických reportáží do oddělení seriózních zpráv.

To byla poslední kapka. Mladá žena se poté rozhodla, že udělá své vlastní video, kde se zaměří na obsah a nebude muset řešit, kolik lidí ho zhlédne.

Do práce přišla se značným předstihem a v kanceláři se natočila při tanci. Video doprovodila titulky vysvětlujícími důvody své výpovědi. Teď se plánuje vrátit do USA a uvažuje o kariéře v jiném oboru.

Reklama

Související témata:

Související články

Zaměstnanec dal šéfovi výpověď dortem

Když dát výpověď, tak stylově. Než v afektu házet výpověď nadřízenému na stůl, můžete odejít ze svého zaměstnání s grácií, jakou předvedl 31letý Brit Chris...

Výběr článků

Načítám