Hlavní obsah

Žádal svou vyvolenou o ruku, ta si ho vůbec nevšimla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říká se, že na žádost o ruku by se mělo vzpomínat celý život. Těžko říct, jaké budou vzpomínky Adriana Gardinera z Austrálie. Ten se rozhodl pokleknout ve chvíli, kdy jeho partnerka začala strhávat noviny z výlohy svého nového kadeřnictví. Jenže žena byla tak zaujatá prací, že si Gardinera všimla až po pro něj velmi dlouhé minutě.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena si vůbec nevšimla svého přítele, když ji žádal o ruku

 
Článek

Sedmatřicetiletý Australan z městečka Healesville nedaleko Melbourne si nedávno vážně poranil záda, na vymýšlení nějaké nápadité žádosti o ruku tedy neměl sílu. Rozhodl se proto počkat si na otevření nového kadeřnictví své přítelkyně Libbi Taiteové.

„Byla to dobrá příležitost překvapit ji – nové podnikání a nový společný život. Nový začátek,“ řekl australskému zpravodajskému serveru news.com.au.

V momentě, kdy 31letá kadeřnice dokončila všechny práce uvnitř a začala strhávat noviny, poklekl s prstenem v ruce. Jaké ale bylo jeho zklamání, když si do práce zabraná žena svého partnera nevšimla.

Čekání bylo pro Gardinera vzhledem k jeho zranění zad bolestivé, ale Australan trpělivě setrval na zemi. Dočkal se asi po minutě, kdy už Taiteová noviny odstranila a vyšla ven ze salónu. Překvapená žena samozřejmě řekla ano.

Taiteová později přiznala, že se jednalo o trapný moment. Její partner si myslel, že bude zklamaná, protože se nejednalo o zrovna památnou žádost o ruku, ale Taiteová na to nehledí a bude na ni podle svých slov vzpomínat celý život. Snoubenci se chtějí vzít někdy během příštího roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám