Hlavní obsah

Sonny jel ze školy na nárazníku kamiónu, policii ho udali vlastní rodiče

Lancashire

Dvanáctiletý chlapec Sonny Wilson chtěl pobavit kamarády. Sedl si před jejich zraky na nárazník kamiónu a nechal se vézt městem. Po neobvyklé jízdě s úsměvem na tváři slezl a šel domů. Nečekal ovšem, že za pár dní se mu jeho vtip vrátí i s úroky.

BEZ KOMENTÁŘE: Za jízdu na nárazníku udali rodiče svého syna policii

 
Článek

Sonnyho jízdu natočila posádka auta jedoucího za nákladním vozem a videozáznam poté přidala na sociální síť. Video se ovšem dostalo až k rodičům Sonnyho, kteří byli naprosto šokováni; o jednání svého syna a posádky, která nebezpečnou jízdu natočila, informovali policii.

„Když jsem viděl to video, byl jsem naprosto šokován chováním svého syna a znechucen lidmi, kteří video pořídili. Nedalo se dělat nic jiného než kontaktovat policii,“ řekl Sonnyho otec David.

Policie v anglickém hrabství Lancashire potvrdila, že od Sonnyho rodičů přijala oznámení, ve kterém si stěžovali na posádku vozu, která video pořídila. Tím však „udali“ i svého syna. Podle rodičů se posádka vozu nesnažila nebezpečné situaci nijak zabránit.

Vyloučení ze školy

Na svého syna se jeho rodiče stále zlobí a chtějí ho vzít na policejní stanici, aby si uvědomil, že se nejednalo o žert, ale o riskování zdraví nebo života.

Sám Sonny se k věci vyjádřil nepřesvědčivě. „Když jsem si sedl na nárazník, nečekal jsem, že se auto rozjede, když se tak stalo, v té rychlosti se nedalo vystoupit.“

Vedení školy, do které chlapec docházel, Sonnyho vyloučilo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám