Hlavní obsah

Krokodýl skočil překvapenému turistovi na hlavu, jeho kamarádi se tomu smáli

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když si tři švédští kamarádi chtěli prohlédnout krokodýla v australském národním parku Litchfield, ještě netušili, jak blízké setkání zažijí. Slunící se plaz se totiž z ničeho nic dal do pohybu a skočil na jednoho z mladíků, který měl co dělat, aby unikl. Všichni tři přátelé překvapivě brali nebezpečnou událost s humorem a hlasitě se jí smáli.

BEZ KOMENTÁŘE: Na překvapeného turistu skočil krokodýl

 
Článek

Tříčlenná skupinka byla na cestě k vodopádům Wangi, které jsou jednou z nejpopulárnějších atrakcí litchfieldského parku a také jsou známy výskytem krokodýlů. Mladíci na jednoho z nich narazili a chtěli se na něj podívat zblízka.

Nejodvážnější byl Felix Andersson, který se k dvoumetrovému krokodýlovi přiblížil na malou vzdálenost. Opodál stál Jakob Hellberg s kamerou a vše natáčel. Třetí ze skupiny Ulrik Bergsland stál stranou v bezpečné vzdálenosti.

Andersson se schovával za kamenem a vyčkával, když v tom se krokodýl zřejmě lekl přibližujícího se kameramana. Rychle proto sklapnul otevřené čelisti a skočil dolů z kamene přímo na překvapeného Anderssona.

Krokodýlovým záměrem byl naštěstí útěk, a tak Švéd neutrpěl žádná zranění. Pouze schytal pořádnou facku, jak uvedl server ninemsn.com.au. Mladík rychle odplaval stranou a po krátkém šoku se začal smát stejně jako jeho přátelé.

Reklama

Výběr článků

Načítám