Hlavní obsah

Jízda na kole nebo balancování na míči, to je denní chléb šikovného psa

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kchun-ming

Pes jménem Duoduo z čínského města Kchun-ming je opravdu velmi šikovný. Zvládá jezdit na kole, koloběžce nebo skateboardu a problém mu nedělá ani balancování na míči. Triky se navíc učí velmi rychle, ve dvou letech věku jich tak ovládá už celou řadu a stal se proto slavným nejenom v Číně.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pes je šikovnější než lecjaký člověk - umí jezdit na skateboardu nebo balancovat na míčiVideo: Reuters

 
Článek

Už v pěti měsících uměl zdravit na zadních a podávat packu. Poté jeho majitel zvýšil náročnost tréninku a učil ho skákat a chodit na míči.

„Ze začátku se na míči udržel jenom po několik sekund, ale další den už to bylo lepší a dnes na něm umí stát i více než jednu hodinu,“ řekl agentuře Reuters majitel psa Tuan.

Pak přišla na řadu jízda na kole a koloběžce. Ostatní lidé vůči tomu údajně byli skeptičtí, ale Duoduo se to opět naučil velmi rychle. Chození po předních packách pak v podání malého psa vypadá jako jednoduchá záležitost.

BEZ KOMENTÁŘE: Pes Norman umí bravurně jezdit na kole

Podobně nadaný jako Duoduo je i pes Norman z amerického Cantonu. I jeho vycvičila majitelka k jízdě na kole a koloběžce. Tříletý briard dokonce na jízdní kolo vyleze téměř bez cizí pomoci. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám