Hlavní obsah

Originální protest za veřejné toalety jako by vypadl z oka Monty Pythonům

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když chcete za něco bojovat, musíte na sebe nejdříve pořádně upozornit. Toto pravidlo si vzali za své Australané, kteří originálním způsobem dali najevo, že nejsou spokojeni s absencí veřejných toalet na plážích. V oblecích si přinesli na pláž toalety, stáhnuli kalhoty a tiše protestovali.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Originální protest za veřejné toalety na australské plážiVideo: Reuters

 
Článek

Nedělní originální protest Australanů proti absenci veřejných záchodků na plážích Adelaide měl upozornit na to, že jsou lidé nuceni vykonávat potřebu na místech, která k tomu nebyla určena. A učiněno tak bylo způsobem, který by se jistě líbil i tvůrcům ikonických Monty Pythonů.

Velké množství lidí pak chodí na toaletu do kaváren, kde tak obtěžují hosty, protože se tam často dveře nezavřou. Nehledě k tomu, že přijdou většinou v plavkách, ve kterých se do malebných drobných kaváren chodit nemá.

Dvanáct osob oblečených do stylových obleků a kloboučků tak neortodoxně upozornilo na to, že v oblasti není kam chodit na záchod. Kuriózního výjevu se pak chopil malíř Andrew Baines, který jej zachytil a zveřejní jej na výstavě v lednu 2013.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám