Hlavní obsah

Čínský „zabiják“ dokáže porcovat zeleninu hracími kartami jako noži

Novinky, her

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manažer školních autobusů a muž ve středním věku. I tak by se dal popsat pan Tong-ťin z Číny, který má ovšem navíc jednu velmi nevšední schopnost. Pouze pomocí hracích karet dokáže naporcovat ovoce i zeleninu, od okurky po velký meloun.

BEZ KOMENTÁŘE: Číňan umí hozením karet krájet ovoce a zeleninu

 
Článek

Své vášni se Tong-ťin věnuje již dlouhých deset let. Kartami tak dokáže naporcovat opravdu vše, co má pro vrhnuté hrací karty přijatelnou tvrdost. Pokud objekt stojí nehnutě, dokáže ho „karetní kouzelník“ díky rychlosti a tahu ruky rozporcovat na kusy bez jediného problému.

„Házení karet trénuji několik hodin denně, do toho i běhám kvůli rychlosti a síle, můj trénink končí zhruba ve 20:00,“ uvedl.

I přesto, že se to může zdát jednoduché, bez roků tréninku by to člověk nedokázal. Údery kartou dokáže vést pan Tong-ťin tak rychle a tvrdě, že jdou z tvrdé slupky, jakou má například meloun, jen stěží vytáhnout.

Jeho zatím nejlepší osobní výkon je 12 rozsekaných okurek během 47,2 vteřiny. Snem vrhače karet je pokusit se naporcovat okurek 18 za rovnou minutu. To by totiž znamenalo nový světový rekord.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám