Hlavní obsah

Bývalý politik se utkal s wrestlerem, po chvilce ho odnášeli na nosítkách

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Welshpool

Bývalý britský politik ze strany liberálních demokratů Lembit Öpik se rozhodl pro kariéru profesionálního wrestlera. Jeho sobotní debut po boku siláků ve velšském Welshpoolu ovšem trval pouhé dvě minuty, poté byl s podezřením na přeražená žebra odnesen z ringu na nosítkách.

BEZ KOMENTÁŘE: Bývalý politik vlezl do ringu s wrestlerem a skončil na nosítkách

 
Článek

Sedmačtyřicetiletý Öpik, který proslul mimo jiné aférkou s jednou z popových zpěvaček dua Cheeky Girls (Hubaté holky), v roce 2010 ztratil ve volbách křeslo v obvodu Montgomeryshire ve Walesu. Od té doby ve svém pracovním životě provedl několik svérázných změn. Zkusil například kariéru sólového komika a také se objevil v hudebním klipu málo známé kapely The Good Suns. To ale nebylo vůbec nic proti jeho poslednímu kousku.

V sobotu 2. června se před zraky stovek fanoušků vrhl do ringu se třemi profesionálními wrestlery. Jeden z nich označovaný jako Rees stál po jeho boku, Kade Callous a Bison Brody proti němu. Vše kvůli scéně z dubnového zápasu, při kterém Öpik obvinil Callouse, že podváděl v boji proti Reesovi.

Lembit Opik ve videoklipu The Good Suns - Pop Wound

V získání popularity tak ovšem Öpik zašel příliš daleko, a to i na své poměry. Ukázalo se totiž, že pro 115kilogramového Callouse není vůbec žádným soupeřem. Zápas tak skončil dřív, než vůbec začal.

Callous Öpika za krk přetáhl zpoza bariér do ringu, chvilku ho držel, a poté s ním praštil o nohu a o zem. Aby toho nebylo dost, nakonec na něj ještě jednou skočil ve chvíli, kdy už se bezmocně válel po podlaze.

„Zničil mě a jsem velmi rozbolavělý. Možná bych měl popřemýšlet, co budu dělat v budoucnosti. Asi jsem tentokrát zašel příliš daleko. Nemohu říct, zda se o něco podobného pokusím znovu, protože to není vtipné. Je to násilník a ublížil mi,“ uvedl později Öpik, který nakonec nepotřeboval ani ošetření v nemocnici. Jeho zranění se ukázala jako lehká.

Bez důstojnosti, bez šance

„Neměl ani dostatek důstojnosti, aby prošel tréninkem ve škole wrestlingu. Dostal pořádnou lekci a doufám, že nebude chtít bojovat znovu, protože bych ho musel opět dostat na nosítka,“ v reakci na zápas uvedl Callous pro regionální noviny Shropshire Star.

„Neustál ani chvilku, vedle svých oponentů byl tak maličký. Bylo to brutální na pohled. Pokoušel se za pomoci svého týmového parťáka zmizet, nebyla ale možnost,“ uvedl jeden z členů publika.

„Od politiky zkusil už mnoho věcí, myslím, že toto je další prohra. Očividně ve wrestlingu nemá žádnou budoucnost,“ uvedl pro deník Daily Mail další z diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám