Hlavní obsah

Francouzi se svlékli do spodního prádla, chtěli oblečení zdarma

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lyon

Tuto středu se do francouzského Lyonu přesunula akce, kterou pořadatelé nazvali „polonahá party“. Navzdory zimě se lidé svlékli pouze do spodního prádla a tlačili se u vchodu do jednoho obchodu s oblečením. Chtěli se dostat mezi stovku vyvolených, kteří si vyberou oblečení zdarma.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Francouzi se vysvlékli do spodního prádla, aby dostali oblečení zdarmaVideo: Reuters

 
Článek

Návštěva obchodu den před plánovanou akcí, nocování na ulici před výlohou a ukazování se ve spodním prádle. To je scénář, který se odehrál už v několika městech po celém světě, nechyběla ani Česká republika.

Tentokrát se dveře prodejny značky Desiguel otevřely ve francouzském Lyonu. Ani tady zákazníci, mezi kterými bylo překvapivě i mnoho mužů, nezklamali. Dlouhé hodiny v zimě čekali před prodejnou, aby si mohli vybrat dva kusy oblečení zdarma.

Posílená ochranka pak vybrala pouze sto polonahých, které vpustila dovnitř. Na stovky ostatních čekaly pouze slevové kupóny.

Nakupování bez zdržování v kabinkách

„Je to dobrá příležitost, jak zdarma získat spodní i vrchní část oblečení velmi zábavnou cestou,“ uvedl pro agenturu Reuters manažer lyonské prodejny Boris Mercier.

„Skvělé na nakupování ve spodním prádle je to, že není potřeba chodit 50krát do kabinky,“ pochvalovala si mladá Francouzka, která měla to štěstí, že se dostala mezi sto vybraných.

V České republice se akce konala koncem června a také sklidila nemalý úspěch. U nás ovšem jednoznačně převažovaly ženy, vrhly se do prodejny a hlava nehlava bojovaly o vytoužené kusy oblečení.

Davové šílenství při otevření obchodu s oblečenímVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám