Hlavní obsah

Oslava nabrala drsný spád, restaurací létaly nadávky, talíře i židle

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Montreal

Bujaré silvestrovské oslavy měly v čínské čtvrti v kanadském Montrealu nečekaně destruktivní zakončení. V jedné restauraci se tam strhla bitka mezi zákazníky černé a žluté pleti. Vzduchem létalo jídlo, porcelán i židle.

BEZ KOMENTÁŘE: V restauraci se porvali zákazníci

 
Článek

Pracovníci restaurace New Dynasty zřejmě netušili, že se v jejich podniku bude odehrávat bitva. Rozhořela se mezi dvěma skupinami hostů kolem půl čtvrté ráno.

Důvod rozepře není známý. Průběh bitky ale zachytil na kameru jeden z přítomných. Tento muž původem z Ontaria video posléze nahrál na internet.

Vysoká škoda a žádný trest

Celková škoda, do které se započítaly i skvrny na koberci od krve a sójové omáčky, se vyhoupla na 20 000 kanadských dolarů (395 000 korun).

V době, kdy na místo dorazila policie, už byli všichni aktéři bitvy pryč. Podle informací kanadského zpravodajského serveru CBC nebude nikdo stíhán. Vzniklou škodu by pak podle manažera restaurace měla pokrýt pojistka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám